Varmepumpe

Varmepumper til erhverv og bolig

Hos JENITEK vil vi bestræbe os efter at levere et meget højt service og montage niveau.

Står du og din virksomhed overfor udskiftning af jeres varmekilde, eller ønsker I supplement til jeres nuværende løsning?

En varmepumpe kan være den helt rigtige løsning for jer. Der er mange fordele ved en varmepumpe, typisk er tilbagebetalingstiden kort, og du vil indenfor få år, sparre penge på din varmeregning.

En varmepumpe kan installeres stort set overalt og netop placeringen har stor betydning for dimensioneringen. Vi i Jenitek er behjælpelig med rådgivning om placering og dimensionering, så du får det mest optimale resultatet, for din investering.

Generelt set så opnår du og din virksomhed, ved investering i en varmepumpe:

  • Kort tilbagebetalingstid
  • Besparelse på varmeregningen
  • En miljøvenlig løsning
  • Nem betjening
  • Minimal vedligeholdelse
Typer af varmepumper

Der er tre typer af varmepumper, jordvarme, luft-luft varmepumpe og luft-vand varmepumpe.

Luft-luft varmepumpe

Den helt store fordel ved en luft-luft varmepumpe er at varmepumpen kan kører hele året rundt. Flere varmepumpemærker er udviklet til klimaer som det danske vejr i vinterperioden, og kan producere varm luft ved store minusgrader. Ud over dette kan en varmepumpe være med til et bedre kontormiljø og indeklima, da luften i bygningen naturligt ventileres.

Luft-vand varmepumpe

En luft-vand varmepumpe trækker varmeenergien ud af luften og benytter energien til at opvarme vandet i din virksomhed eller bolig. Luft vand varmepumper kræver, som luft-luft varmepumper minimal vedligeholdelse.


Hvorfor vælge Jenitek?

Mange års erfaring

Holdet hos Jenitek har mere end 20 års erfaring inden for

Salg, projektering og udførelse af el styringer til kølebranchen, har endvidere flere års erfaring med elinstallationer inden for maskinanlæg, industrivirksomheder og den maritime sektor. Desuden stor erfaring indenfor montering, servicering og salg af alle typer køle og fryse anlæg.

Vi leverer og servicerer i områderne mellem:

  • Fredericia
  • Middelfart
  • Kolding
  • Vejle

Læs mere her

Jenitek er pr 6. maj 2019 blevet ISO 9001 certificeret

Teamet

Peter Jensen

Indehaver

Uddannelse som elektriker med industriteknik som speciale. Mere end 20 års erfaring med salg, projektering og udførelse af el styringer til kølebranchen.

Brian Nikolajsen

Indehaver

Uddannelse som køleteknikker, og efterfølgende blev køleautorisationen taget til ubegrænset fyldning af enhver art kølemiddel.