Klimaanlæg til serverrum

 


Hos JENITEK vil vi bestræbe os efter at levere et meget højt service og montage niveau.


SKRÆDDERSYET OG DRIFTSSIKKERT KLIMAANLÆG TIL SERVERRUMMET
Serverrum er ofte udsat for høje temperaturer. It-udstyrets komponenter kan ved for høje temperaturer eller lav fugtighed miste sine funktioner i serverrummet.


Et driftssikkert klimaanlæg til serverrummet er en nødvendighed for at sikre den optimale levetid for it-udstyrets komponenter. Hos Jenitek har vi flere års erfaring med installation og dimensionering af klimaanlæg til serverrum.


En sikker aircondition i serverrum skal være med til at bevare de optimale temperaturer, så denne ikke overskrides ved pludseligt opståede komplikationer i et rum fyldt med aktivt it-udstyr. Vi sidder klar til at høre om dine behov, så vi kan tilbyde dig den rette rådgivning og dermed give dig et uforpligtende tilbud.
 


Anerkendte fabrikater

Jenitek leverer to af verdens førende fabrikanter indenfor klimaanlæg og aircondition. Vi er leverandør af anerkendte kvalitetsanlæg fra Daikin og Mitsubishi.

Det garanterer driftssikre og innovative anlæg med udvidet garanti. Du får energibesparende og miljørigtige løsninger med smarte programmeringsteknologier samt et pænt og gennemført design.

 

Et driftssikkert klimaanlæg til serverrum

Klimaløsning tilpasset jeres behov


Der ses en høj grad af kompleksitet i serverrum, og driftssikkerheden for klimaanlæggene er rigtig vigtig. Vi leverer af den grund kun anerkendte klimaanlæg fra Daikin og Mitsubishi, der er førende fabrikanter, når vi taler klimaanlæg og aircondition.


Med vores erfaring og vores professionelle tilgang, kan vi sikre driftssikre og smarte anlæg med energibesparende miljørigtige løsninger, intelligente programmeringsteknologier med en udvidet garanti. Efter installation er i sikret en optimal og miljørigtig drift med minimering af forstyrrelser i driften.  


Et driftssikkert klimaanlæg til serverrum er essentielt for mange virksomheders resultat og bundlinje. Vi sikrer dit klimaanlægs driftssikkerhed.


Hos Jenitek tilbyder vi andre løsninger end blot køling af serverrum. Vi tilbyder også industrikøling, aircondition, varmepumper og driftssikkert køle- og fryserum.


 

 

Hvorfor vælge Jenitek?

Mange års erfaring

Holdet hos Jenitek har mere end 20 års erfaring inden for

Salg, projektering og udførelse af el styringer til kølebranchen, har endvidere flere års erfaring med elinstallationer inden for maskinanlæg, industrivirksomheder og den maritime sektor. Desuden stor erfaring indenfor montering, servicering og salg af alle typer køle og fryse anlæg.

Vi leverer og servicerer i områderne mellem:

  • Fredericia
  • Middelfart
  • Kolding
  • Vejle

Læs mere her

Jenitek er pr 6. maj 2019 blevet ISO 9001 certificeret

 

Teamet

Peter Jensen

Indehaver

Uddannelse som elektriker med industriteknik som speciale. Mere end 20 års erfaring med salg, projektering og udførelse af el styringer til kølebranchen.

Brian Nikolajsen

Indehaver

Uddannelse som køleteknikker, og efterfølgende blev køleautorisationen taget til ubegrænset fyldning af enhver art kølemiddel.