Lokal køletekniker Middelfart,

Fredericia, Kolding og Vejle

Lokal køletekniker


Hos JENITEK vil vi bestræbe os efter at levere et meget højt service og montage niveau.


Jenitek er din lokale køletekniker i Middelfart, Fredericia, Kolding, Vejle og resten af Trekantområdet, med speciale i installation og montering af varmepumper, chiller samt kølerum og fryserum.


Teamet i Jenitek består af Peter Jensen, Brian Nikolajsen og Alex Moseholt, og vi har mere end 20 års erfaring med køleteknisk montering og installation. Derfor kan du være sikker på at du hos os får en køleteknisk løsning med høj professionalisme og sublim kundeservice, da vi også tilbyder rådgivning om montering og installation, så du kan være sikker på at du får den allerbedste løsning.

Køletekniker Middelfart, Fredericia, Kolding og Vejle

En driftssikker installation af kølingsanlæg

Lokale i trekantsområdet

Vi kommer nemt og hurtigt ud til vores kunder i Middelfart, Fredericia, Kolding og Vejle, så er du på udkig efter en køletekniker i Middelfart eller på Fyn, så er Jenitek din lokale tekniker, der leverer og servicerer i områderne Trekantområdet og Fyn.  

Vi udfører alle slags opgaver inden for køleteknik lige fra etablering af nye køle- og fryserum til serviceeftersyn på etablerede køle- og fryserum. Vi tilbyder også rådgivning om dimensionering samt installation af nye og etablerede kølerum og fryserum ud fra jeres specifikke ønsker til køle- og fryserummets funktionalitet og dets temperaturer. Vi har mange års erfaring med elinstallationer til maskinanlæg, industrivirksomheder og den maritime branche. Desuden har vi stor erfaring med montering, servicering og salg af alle typer køle- og fryseanlæg.

Er du på udkig efter en køletekniker i Trekantområdet så kontakt os i dag. Vi er din lokale køletekniker i Middelfart, Fredericia, Kolding og Vejle.

Vores specialer

Jenitek er din lokale køletekniker i Middelfart, Fredericia, Kolding og Vejle, med bred erfaring i varmepumper, chiller samt kølerum og fryserum.

  • Inden for kølerum og fryserum tilbyder vi køleautoriserede løsninger med højisolerede køle- og frysemoduler.            
  • En chiller nedkøler væske, ved at lade væsken cirkulere gennem chilleren. For at installere en chiller korrekt, skal der en erfaren køletekniker til.
  • Inden for varmepumper leverer vi miljøvenlige løsninger med kort tilbagebetalingstid. Vi installerer klimaanlæg, komfortkøling og klimaanlæg til serverrum. Serverrum har meget høje krav til klimaanlægget, da for høj temperatur eller luftfugtighed kan risikere at ødelægge IT-komponenterne. Et driftssikkert klimaanlæg er derfor nødvendigt i et serverrum, hvor temperaturen ofte ryger i vejret. Vi sikrer professionel installation af passende klimaanlæg. 

Jenitek ligger placeret i Fredericia og er derfor din lokale køletekniker i Middelfart og omegn. Vi leverer køletekniske og el-styringsløsninger af professionel og innovativ karakter. Vi har stor erfaring med køleteknisk installation, og vi leverer derfor et meget højt serviceniveau i alle vores elinstallationer.

Jenitek installerer bl.a. anlæg fra:Hvorfor vælge Jenitek?

Mange års erfaring

Holdet hos Jenitek har mere end 20 års erfaring inden for

Salg, projektering og udførelse af el styringer til kølebranchen, har endvidere flere års erfaring med elinstallationer inden for maskinanlæg, industrivirksomheder og den maritime sektor. Desuden stor erfaring indenfor montering, servicering og salg af alle typer køle og fryse anlæg.

Vi leverer og servicerer i områderne mellem:

  • Fredericia
  • Middelfart
  • Kolding
  • Vejle

Jenitek er pr 6. maj 2019 blevet ISO 9001 certificeret

Jenitek er pr 22. oktober 2020 blevet VE-godkendt

Teamet

Peter Jensen

Indehaver

Uddannelse som elektriker med industriteknik som speciale. Mere end 20 års erfaring med salg, projektering og udførelse af el styringer til kølebranchen.

Brian Nikolajsen

Indehaver

Uddannelse som køleteknikker, og efterfølgende blev køleautorisationen taget til ubegrænset fyldning af enhver art kølemiddel.