Chiller

Chiller vandkølingsanlæg


Hos JENITEK vil vi bestræbe os efter at levere et meget højt service og montage niveau.


En korrekt monteret chiller kræver en erfaren køletekniker.

En chiller er et vandkølingsanlæg. Et vandkølingsanlæg er en maskine, der effektivt fjerner varmen fra en væske. Væsken cirkuleres herefter gennem en varmeveksler, som til slut kan afkøle procesudstyr eller ventilationsflader.


Et chiller vandkølingsanlæg er især relevant i brancher med behov for effektiv og værdifuld håndtering af væsker af forskellig art. Chillere bruges til kontrolleret og systematisk køling af mekanismer, fabrikkers maskiner og produkter i forskellige industrier.
Vandkøleanlæg kan installeres indendørs, hvor kondensatoren afkøles af et køletårn eller tørkøler.
Chillere til udendørs installation og drift er mange gange luftkølet. De luftkølede chillere er som navnet antyder påvirket af luften der rent mekanisk cirkuleres gennem anlæggets kondensatorflade.

Autoriseret køleinstallation

En driftssikker installation af vandkølingsanlæg

Chiller reducerer omkostningerne

Vandkølingsanlæg leverer køling til et vilkårligt antal køleforbrugere – heraf maskiner, processer og ventilationsanlæg. Øges behovet for køling på et tidspunkt i fremtiden, kan flere vandkølingsanlæg sammenkobles på eksakt samme vandkreds. Anlæggene kan kombineres med frikøling.
I Danmark er det kun 3% af årets timer, hvor temperaturen overstiger 22 grader, og ud fra det faktum kan der indhentes store strømbesparelser ved en sådan løsning. En besparelse på op til 50% sammenlignet med traditionelle køleanlæg er ikke uvæsentligt.

Køleløsning tilpasset jeres behov

Vi monterer forskellige chiller varianter for erhverv, der har brug for et korrekt og driftssikkert kølingssystem. Uanset opgavens omfang yder vi en professionel og sikret løsning til vores kunder.

Vi har mange års erfaring med diverse chiller opgaver i kølebranchen, der giver os kompetencerne til at yde et fremtidssikret resultat.
Vi lytter til jeres ønsker og kan derefter tilbyde den rette rådgivning og montage i forhold til opgaven.

Jenitek installerer bl.a. anlæg fra:Hvorfor vælge Jenitek?

Mange års erfaring

Holdet hos Jenitek har mere end 20 års erfaring inden for

Salg, projektering og udførelse af el styringer til kølebranchen, har endvidere flere års erfaring med elinstallationer inden for maskinanlæg, industrivirksomheder og den maritime sektor. Desuden stor erfaring indenfor montering, servicering og salg af alle typer køle og fryse anlæg.

Vi leverer og servicerer i områderne mellem:

  • Fredericia
  • Middelfart
  • Kolding
  • Vejle

Læs mere her

Jenitek er pr 6. maj 2019 blevet ISO 9001 certificeret

Chiller Vandkølingsanlæg

Teamet

Peter Jensen

Indehaver

Uddannelse som elektriker med industriteknik som speciale. Mere end 20 års erfaring med salg, projektering og udførelse af el styringer til kølebranchen.

Brian Nikolajsen

Indehaver

Uddannelse som køleteknikker, og efterfølgende blev køleautorisationen taget til ubegrænset fyldning af enhver art kølemiddel.