Klimaanlæg

Driftssikkert og fleksibelt klimaanlæg


Hos JENITEK vil vi bestræbe os efter at levere et meget højt service og montage niveau.


Et driftssikkert og fleksibelt klimaanlæg kræver en erfaren køletekniker.

Klimaanlæg anvendes til nedkøling og opvarmning af lokaler. Klimaanlæg er en god og billigere løsning i forhold til ventilation. Ved klimaanlæg er styringsegenskaberne nemmere at styre og mere alsidige set i forhold til ventilationssystemer. Større ventilationssystemer er i langt de fleste tilfælde centralt styret, hvilket mindsker fleksibiliteten i styringen. Med et klimaanlæg har du mulighed for at påvirke mange brugere og store arealer, hvor der er behov for fleksible løsninger.   


Klimaanlæg kan tilføre og sikre et optimalt indeklima, der giver de absolut bedste betingelser. Dette er især ønsværdigt for supermarkeder, arbejdspladser og andre bygninger, hvor større arealer skal have et godt indeklima.

Ved et dårligt indeklima ses gener hos medarbejdere som træthed og hovedpine, der kan ende i sygemeldinger. Normale klima- og arbejdsforhold ser gerne at temperaturen indendørs ikke overstiger 25°C. Lokaler der er udsat for sollys eller dårlig isolering i ydervæggene, kan i værste tilfælde skaber gener hos medarbejderne, der opholder sig i lokalerne under arbejde. Temperaturen kan let overstige det normale og optimale niveau, hvis lokalerne ikke kan afgive den varme der tilføres.   
Anerkendte fabrikater

Jenitek leverer to af verdens førende fabrikanter indenfor klimaanlæg og aircondition. Vi er leverandør af anerkendte kvalitetsanlæg fra Daikin og Mitsubishi.

Det garanterer driftssikre og innovative anlæg med udvidet garanti. Du får energibesparende og miljørigtige løsninger med smarte programmeringsteknologier samt et pænt og gennemført design.


Autoriseret køle- og varmeinstallation

Et driftssikkert køle- og varmeanlæg


Klimaløsning tilpasset jeres behov


For at kunne vælge det rigtige setup for jer, er det essentielt at kende jeres behov, før den korrekte klimaløsning kan etableres. Vi har mange års erfaring med projektering og installering af køle- og klimaanlæg til erhverv. Uanset omfanget går vi til opgaven med fokus på detaljen og det rigtige setup, ud fra jeres behov.


Det er ikke ligegyldigt hvilket klimaanlæg der skal implementeres. Vi installerer klimaanlæg i øjenhøjde med vores kunder, og ønsker derfor at kende jeres behov for køle- og varmetekniske elinstallationer. Vi monterer og rådgiver ud fra dine ønsker omkring funktionalitet og temperaturer.


Et driftssikkert køle- og varmeanlæg er essentielt for mange virksomheders resultat og bundlinje. Vi sikrer dit Klimaanlægs driftssikkerhed.Hvorfor vælge Jenitek?

Mange års erfaring

Holdet hos Jenitek har mere end 20 års erfaring inden for

Salg, projektering og udførelse af el styringer til kølebranchen, har endvidere flere års erfaring med elinstallationer inden for maskinanlæg, industrivirksomheder og den maritime sektor. Desuden stor erfaring indenfor montering, servicering og salg af alle typer køle og fryse anlæg.

Vi leverer og servicerer i områderne mellem:

  • Fredericia
  • Middelfart
  • Kolding
  • Vejle

Læs mere her

Jenitek er pr 6. maj 2019 blevet ISO 9001 certificeret

Teamet

Peter Jensen

Indehaver

Uddannelse som elektriker med industriteknik som speciale. Mere end 20 års erfaring med salg, projektering og udførelse af el styringer til kølebranchen.

Brian Nikolajsen

Indehaver

Uddannelse som køleteknikker, og efterfølgende blev køleautorisationen taget til ubegrænset fyldning af enhver art kølemiddel.