Daikin klimaanlæg

 
Hos Jenitek forhandler vi Daikin, som er den markedsførende producent af klimaløsninger, der baserer sig på opvarmning eller køling. Klimaanlæg fra Daikin er kendetegnet ved at være god kvalitet og de tilbyder også et bredt udvalg af modeller. Daikin har produceret klimaanlæg i næsten et helt århundrede, hvilket har gjort, at deres klimaanlæg er gennemtestede og i dag er resultatet af mange års know how. Tidligere var det mest industrien, der nød godt af Daikin klimaanlæg, men private kan i stigende grad også nyde godt af Daikins klimaanlæg.


Daikin producerer både varmepumper luft til luft og luft til vand varmepumper. Det gør at du kan optimere dit indendørsklima uanset hvilket behov du har og branche du arbejder inden for.


Mange typer klimaanlæg fra Daikin

Daikin varmepumper fås som modeller, der er væghængte, lofthængte eller gulvmodeller. Vores teknikere, kommer gerne ud og rådgiver om, hvilken type og model fra Daikin, der vil passe bedst hos dig.


Fremtidssikret løsning med Daikin

Med et Daikin klimaanlæg får du ikke kun et godt indeklima, du fremtidssikrer også din virksomhed/bolig. Med en varmepumpe fra Daikin, kan du nyde godt af den varme, der er i luften – også selvom det er koldt. Når der skal transporteres varme fra udenfor til indenfor, er der behov for meget lidt energiforbrug. Det skaber energibesparelser. Dette giver dig en fremtidssikret løsning, som har fokus på at holde udgifterne til klimaanlæg nede.

 

 


 Daikin klimaanlæg inspireret af Japans varierende klima

Daikin har oprindelse i Japan, og det er da også det skiftende klima, der gav Daikin missionen om at ville være verdens førende inden for klimaanlæg. Japans klima skifter enormt meget – både mellem årstiderne, ligesom der også er store regionale forskelle. Derfor er klimaanlæg, der kan både køle og opvarme nødvendige i langt de fleste husstande i Japan. Og den innovation kan vi som danskere også nyde godt af.  


Modellerne til Danmark bliver testet i europa, for at sikre sig at de kan drifte under alle tænkelige forhold.

Med klimaanlæg fra Daikin kan du spare energi. Deres løsninger består af innovation, som har energibesparing som fast element foruden et godt indeklima.


Med Daikin klimaanlæg får du et driftsikkert og innovativt anlæg med udvidet garanti. Energibesparende og miljøvenligt klimanlæg er de nøgleord, du bør hæfte dig ved i forbindelse med et klimaanlæg fra Daikin. Med et stilrent og simpelt design, får du også et pænt resultat.


Vi er autoriseret i køle- og varmeinstallation, og rådgiver gerne om hvilken løsning, der passer bedst til.
 

 

 

 

 

Hvorfor vælge Jenitek?

Mange års erfaring

Holdet hos Jenitek har mere end 20 års erfaring inden for

Salg, projektering og udførelse af el styringer til kølebranchen, har endvidere flere års erfaring med elinstallationer inden for maskinanlæg, industrivirksomheder og den maritime sektor. Desuden stor erfaring indenfor montering, servicering og salg af alle typer køle og fryse anlæg.

Vi leverer og servicerer i områderne mellem:

  • Fredericia
  • Middelfart
  • Kolding
  • Vejle

Læs mere her

Jenitek er pr 6. maj 2019 blevet ISO 9001 certificeret

 

Teamet

Peter Jensen

Indehaver

Uddannelse som elektriker med industriteknik som speciale. Mere end 20 års erfaring med salg, projektering og udførelse af el styringer til kølebranchen.

Brian Nikolajsen

Indehaver

Uddannelse som køleteknikker, og efterfølgende blev køleautorisationen taget til ubegrænset fyldning af enhver art kølemiddel.