Komfortkøling


Hos JENITEK vil vi bestræbe os efter at levere et meget højt service og montage niveau.


Komfortkøling for optimalt indeklima

Komfortkøling er aircondition og klimaanlæg der løbende regulerer og justerer temperaturen og luftfugtigheden i et rum. For at opnå et optimalt indeklima renses luften i rummet og temperaturen tilpasses for at undgå for lav eller for høj temperatur.


Et ubekvemt indeklima kan forårsage negative arbejdsforhold for medarbejderne, som i værste fald kan resultere i sygemeldinger og dermed tabt omsætning. Ved at installere specialdesignet og driftssikker komfortkøling på arbejdspladsen opnår du de optimale betingelser og arbejdsforhold der er med til at styrke energien og luften internt.Anerkendte fabrikater

Jenitek leverer to af verdens førende fabrikanter indenfor klimaanlæg og aircondition. Vi er leverandør af anerkendte kvalitetsanlæg fra Daikin og Mitsubishi.

Det garanterer driftssikre og innovative anlæg med udvidet garanti. Du får energibesparende og miljørigtige løsninger med smarte programmeringsteknologier samt et pænt og gennemført design.

Øg produktiviteten med komfortkøling

Tag hånd om dine medarbejdere med driftssikker komfortkøling


Øget effektivitet på arbejdspladsen


På mange arbejdspladser kan der i løbet af dagen nemt rammes en temperatur på 25+ grader, der har negativ indvirkning på medarbejdernes effektivitet. Ved implementering af driftssikker komfortkøling kan man nedbringe en rumtemperatur på 25°C til en optimal temperatur på 21°C. Reguleringen på bare 4°C kan gøre store underværker og medfører et øget produktivitetsniveau. Luften i rummet renses gennem klimaanlæggets filtre for partikler som pollen, svampesporer, støv og røg. Du opnår herved de bedste arbejdsbetingelser for dine medarbejdere.


Vi sidder klar til at give dig den rette rådgivning og et uforpligtende tilbud i forhold til dine behov. Hos Jenitek er vi leverandør af branchens førende fabrikanter indenfor aircondition og klimaanlæg. De anerkendte fabrikater Daikin og Mitsubishi tilbyder driftssikre klimaanlæg og aircondition, så den korrekte temperatur og luftfugtighed sikres.


Driftssikker komfortkøling er vigtigt for mange virksomheders resultat og bundlinje. Vi sikrer optimale arbejdsbetingelser med komfortkøling.
Hvorfor vælge Jenitek?

Mange års erfaring

Holdet hos Jenitek har mere end 20 års erfaring inden for

Salg, projektering og udførelse af el styringer til kølebranchen, har endvidere flere års erfaring med elinstallationer inden for maskinanlæg, industrivirksomheder og den maritime sektor. Desuden stor erfaring indenfor montering, servicering og salg af alle typer køle og fryse anlæg.

Vi leverer og servicerer i områderne mellem:

  • Fredericia
  • Middelfart
  • Kolding
  • Vejle

Læs mere her

Jenitek er pr 6. maj 2019 blevet ISO 9001 certificeret

Teamet

Peter Jensen

Indehaver

Uddannelse som elektriker med industriteknik som speciale. Mere end 20 års erfaring med salg, projektering og udførelse af el styringer til kølebranchen.

Brian Nikolajsen

Indehaver

Uddannelse som køleteknikker, og efterfølgende blev køleautorisationen taget til ubegrænset fyldning af enhver art kølemiddel.