Siden etableringen af Jenitek, har vi arbejdet sammen. Jenitek er det jeg vil betegne som indbegrebet af “kølemænd”. Jenitek er meget dygtige til eftersyn og service. Vi samarbejde på tværs af flere kunder og i samarbejdet er vi gode til at dække hinanden ind.

Udover Jenitek’s faglige kompetencer, er Jenitek dygtige til at lave beregninger og Jenitek kender endvidere til alt lovgivning på området.

Ejer – Mads Snog

Østjysk Køleteknik

Østjysk Køleteknik

Jenitek overholder altid opgaver til den aftalte tid. De leverer endvidere et stykke “ordenligt” arbejde, hvor opgaven bliver løst efter ønske og behov. Jenitek er proaktive og kommer med ideer til, hvordan opsættet hos kunden kan optimeres og blive bedre. Vi har samarbejdet med Jenitek i over to år, typisk for supermarkeder.

KAM – Christian Birkefelt – Viessmann

Jenitek hjælper os med blandt andet med service på kølerum og fryserum. De er altid behjælpelige både, hvad angår service men også udkald- og ny-opsætningsopgaver. Jenitek hjælper os med kunder indenfor hoteller, skoler og kontorbygninger.

Både Peter og Brian, fra Jenitek, er udadvendte, serviceminded, fleksible og ikke mindst er de meget kompetente indenfor deres erhverv.

Service Chef – Jacob Eriksen – GK Danmark